Pandekager med appelsin

Alle elsker pandekager og med denne simple variation kan du uden anstrengelser gå fra simple til sublime pandekager.

Kærnemælken gør dem mere fyldige, mens appelsin og mynte giver et friskere og desuden dejligt dekorativt udtryk.

  • Halvdelen af appelsinen kan bruges til at pynte ved serveringen

Ingredienser

Smelt fedtstoffet. Skyl appelsinen og skær den over. Riv skallen fra den ene halvdel og pres saften fra denne halvdel op i en skål sammen med skallen.

Tilsæt kærnemælk, mælk og mel og pisk. Skrab kornene fra vaniljen ud og kom dem op i skålen.

Kom æg og salt i og pisk. Tilsæt til sidst fedtstoffet. Kom lidt fedtstof på panden inden dejen kommes på. Det er lige meget om pandekagerne laves små eller store.

Pynt med den anden halvdel af appelsinen og mynteblade.

Indsendt af
d.
26.11.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.