Pandekager med myntesirup

Disse dejlige pandekager får et afgørende ekstra touch, når de serveres med den delikate myntesirup.

Den friske mynte giver en mere nuanceret smag og et modspil til siruppens og pandekagernes sødme. Og så er de grønne blade jo en simpel, smuk dekoration.

  • Brug de sidste af myntebladene til at pynte med.

Dej

Myntesirup

Smelt fedtstoffet. Kom mælk og mel op i en skål og pisk.

Skrab kornene fra vaniljen ud og kom dem op i skålen. Kom æg og salt i og pisk. Tilsæt til sidst fedtstoffet.

Kom lidt fedtstof på panden inden dejen kommes på. Hak 15 mynteblade og bland med sirup. Pynt med de sidste blade mynteblade.

Indsendt af
d.
26.11.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.