Jødekager

Spred lidt sprød glæde i den hyggelige vintertid med de traditionelle jødekager.

Navnet skulle efter sigende stamme fra 1700-tallet og være en betegnelse for kager, som blev forhandlet i jødiske bagerier.

  • Jødekager lige til at spise.

Ingredienser

Til pensling og pynt

Start med at smuldre mel og smør.

Pisk æg, sukker og hjortetaksalt sammen i en skål. Bland det herefter sammen med mel/smør-blandingen.
Ælt dejen hurtigt sammen og stil den koldt i ca. 1 time.

Rul dejen tyndt ud og udstik den i runde kager, som sættes på en smurt plade. De pensles med pisket æg og drysses med kanelsukker og mandelsplitter midt på kagerne.

Bages ved 225 grader til de er lysebrune.

Indsendt af
d.
06.12.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.