Klejner

Lav dine egne klejner til jul. En uundværlig del af julehyggen hos mange familier.

  • Store og gode klejner.

Ingredienser

Sukker og æg piskes godt sammen. Blødgør margarinen og rør den i sammen med kardemomme og den revne citronskal. Rør det hele godt sammen. Mel og fløde kommes i. Dejen æltes godt igennem og stilles til afkøling i ca. 1 time.

Udrul dejen tyndt og skær med en kagespore i 3 cm brede strimler og dernæst på skrå til aflange kager. I midten af kagerne skæres et snit med kagesporen og man snoer den ene ende af dejen igennem dette hul.
Kog klejnerne lysebrune i varm olie, palmin eller svinefedt.

Indsendt af
d.
06.12.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.