Flødekarameller

Forkæl familie, venner eller din egen gane med karameller i luksusudgaven og lær her, hvordan du laver dem selv. Som det fremgår nedenfor, er det nemlig ikke spor kompliceret.

  • En plade fyldt med karameller.

Ingredienser

Alle ingredienser blandes sammen i en tykbundet gryde og bringes i kog. Koges under konstant omrøring indtil sukkeret er smeltet og fløden er kogt så meget ind, at karamelmassen er tyk, sej og har sin smukke lyse gyldenbrune farve. Kog over svag varme så karamellen ikke brænder på.

Lav en papirform af stanniol eller bagepapir og smør det med fedtstof. Hæld karamelmassen i og lad det blive koldt. Herefter kan det skæres ud i små firkanter.

Indsendt af
d.
06.12.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.