Hjemmelavet karrysalat

Karrysalat er både nemt og hurtigt selv at lave. Hvorfor købe det færdigt, når det kan laves på under et kvarter?

Den hjemmelavede karrysalat kan være den lille, afgørende detalje, som fuldender smagsoplevelsen til hverdag eller til det kolde bord til din jule- eller påskefrokost.

Serveres eksempelvis med brød og marinerede sild.

  • En skønt blandet karrysalat.

Ingredienser

Kog ægget 8 minutter, så det bliver hårdkogt. Rør creme fraiche, mayonnaise og karry sammen i en skål.

Hak løg, syltet agurk og det kogte æg meget fint og kom det i dressingen.

Rør karrysalaten godt sammen og smag til med lidt salt og evt. mere karry.

Indsendt af
d.
06.12.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.