Rødkål

Den varme rødkål er en god, gammeldags klassiker, som hører julen til. Dette er en opdateret version med løg og revet æble. Kombinationen af det søde, det sure og det syrlige giver en spændende, varieret smagsoplevelse.

  • Virkelig god hjemmelavet rødkål.

Ingredienser

Skær rødkålen i strimler. Hak løget fint og steg det i andefedt eller olie uden at løget får farve.

Tilsæt rødkål og steg indtil det falder sammen. Tilsæt honning, æbleeddike, timian, laurbærblade, revet æble, nelliker, salt og peber.

Varmes godt op før temperaturen sættes ned til middel. Lad det simre under låg i 45 minutter. Serveres varm.

Indsendt af
d.
15.12.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.