Persillesalat

En simpel salat, som med den friske grønne farve er et dekorativt indslag på frokostbordet eller et smukt supplement til hovedretten.

Salaten smager virkelig af noget - af persille naturligvis, men også af sød honning, sur citron og skarpt rødløg.

  • Nemt, lækkert og smukt tilbehør.

Til 2 personer

Pres citronsaften ned i en skål. Hak rødløget fint og kom det ned i citronsaften. Lad det trække et kvarters tid, så syren kan blødgøre og mildne løget lidt.

Pluk persillebladene af stænglerne, hak dem og kom dem i skålen. Tilsæt olivenolie og smag til med honning/sukker, salt og peber.

Indsendt af
d.
22.12.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.