Bagte rødbeder

Bagte rødbeder er et godt alternativ til de typiske ovnkartofler. De er lige så nemme at tilberede. Desuden er de sundere og fulde af B- og C-vitaminer. For ikke at nævne den fyldige smag og fantastiske røde farve.

  • Lækkert og simpelt tilbehør.

Ingredienser

Skræl rødbederne, halvér dem på langs og skær dem i stave/både.

Vend dem i olien og læg dem på en bageplade med bagepapir eller i et ildfast fad. Drys med salt, peber og timian.

Bag i ovnen i ca. 40 minutter ved 200 grader.

Hvad kan man bruge bagte rødbeder til?

De kan serveres som tilbehør til det meste - alt hvad man ville have serveret de klassiske ovnkartofler til. Men de kan f.eks. også blandes i en salat - bagningen fremhæver rødbedernes sødme og giver en dejlig mild smag, som er fantastisk i salater.

Indsendt af
d.
22.12.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.