Marineret oksemørbrad

Ønsker du at give din saftige oksemørbrad endnu mere smag, er det nærliggende at lade den trække i en marinade.

Her tilføjes kødet kraftige noter af sherry, hvidløg og soja. Perfekt til en gæstemiddag.

  • Dejlige marinerede skiver klar til servering.

Ingredienser

Bland en marinade af sherry, soja, olie og presset hvidløg. Smag den til med salt og peber. Lad oksemørbraden trække i marinaden i minimum 2 timer.

Tag kødet op af marinaden og brun det på en pande. Læg mørbraden i et ovnfast fad og hæld lidt af marinaden ved. Stik et stegetermometer ind i centrum af oksemørbraden og steg i ovnen ved 180 grader indtil kødet har den ønskede temperatur:

- 56 grader = rødt.
- 60 grader = medium.
- 64 grader = gennemstegt.

Lad den færdige oksemørbrad hvile i 5 minutter, inden den skæres i skiver og serveres.

Indsendt af
d.
22.12.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.