Chokoladekage med appelsin

En herlig kage med chokolade og appelsin, som udgør en perfekt dessert når der skal forkæles lidt ekstra for gæster eller familie.

  • Kagen indeholder næsten intet fedtstof.

Ingredienser

Æggehviderne piskes i en skål med en lille smule salt, så de bliver faste (det skal være sådan, at du næsten kan vende skålen på hovedet).

I en anden skål piskes æggeblommerne med sukker til en æggesnaps. Når denne blanding er blevet lysere og cremet vendes følgende ingredienser meget forsigtigt i: ricotta, chokolade, mel, de revne appelsinskaller og vaniljepulver.

Til sidst vendes æggehviderne forsigtigt i massen. Hvis der røres for hårdt, kan kagen klappe sammen.

Kom bagepapir i en kageform og hæld blandingen i.

Kagen bages i ovnen ved 170 grader i cirka 50 minutter. Pynt med bær eller evt. et lag glasur eller server med flødeskum.

Indsendt af
d.
17.01.11.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.