Kartoffelsuppe med karry

Kartoffelsuppe er simpelt, billigt og egner sig godt som en lunende hverdagsret. Konsistensen er fyldig og den svitsede karry giver suppen masser af smag samt en fin, lysegul nuance.

Servér evt. med noget lækkert brød til.

  • Nyd både suppens smag og flotte farve.

Ingredienser

Varm fedtstoffet op i en gryde og hak løgene. Svits løg og karry i fedtstoffet. Tilsæt bouillon og bring det i kog.

Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kom dem i gryden og kog dem i 10 minutter eller til de er møre.

Tag gryden af varmen og blend suppen med en stavblender eller i en alm. blender.

Sæt gryden/suppen tilbage på varmen og tilsæt fløde. Juster evt. kartoffelsuppens konsistens med lidt maizenamel eller lignende inden servering.

Indsendt af
d.
18.01.11.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.