Pizza quattro stagioni

"Quattro Stagioni" betyder fire sæsoner på italiensk og henviser til, at man deler pizzaen i fire dele, som så dekoreres med forskellige ingredienser.

Pizzaen er fantastisk, hvis man ønsker variation i smag og udseende. Den er også perfekt at dele med venner og familie.

Ingredienserne i denne opskrift er dem, der typisk bruges, men de kan udskiftes efter behov.

  • Pizza med forskellige ingredienser på fire dele.

Dej

Tomatsovs

Topping

Gæren smuldres i det lunkne vand. Derefter tilsættes salt og mel indtil dejen slipper hænderne. Ælt dejen og sæt den til hævning i 3 timer.

Imens laves tomatsovsen ved at blande alle ingredienserne til den i en skål.

Klargør de resterende ingredienser, som skal ovenpå pizzaen. Mozzarellaen skæres i skiver, artiskokhjerterne deles i to, skinken skæres i mindre stykker og løget i ringe. Hvis rejerne er frosne, skal de tages ud lidt før, så de kan nå at tø op.

Dejen rulles ud til enten 2 store pizzaer (som fylder hele bagepladen) eller 4 mindre, runde pizzaer. Fordel tomatsovs på pizzaerne.

Del hver pizza i fire og læg forskellige ingredienser på hver del, f.eks. rejer og skinke på en, artiskok og oliven på en anden etc.

Derefter bages pizzaerne i ovnen ved 220 grader i 15 minutter.

Indsendt af
d.
20.01.11.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.