Græsk lammekølle

Få den bedste græske smag frem i din lammekølle med denne opskrift. Man laver en let og lækker marinade som lammekøllen står og trækker i før den bages i ovnen.

Til 4 personer

Man blander alle ingredienserne (undtagen lammekølle og citron) til en marinade.

Skær citronerne i skiver.
Hæld noget af marinaden over lammekøllen og læg citronskiver så de dækker køllen.

Stil den i køleskabet og ca. hver anden time hælder man mere marinade over og giver den 15 minutter på 250 grader i en forvarmet ovn og 1½ time på varmluftovn så den er rosa.

Serveres med ovnstegte kartoffelbåde krydret med rosmarin og evt. en skysovs af stegeskyen.

Indsendt af
d.
21.01.11.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.