Kalvelever med reven gulerod

En rigtig luksusopskrift uden det er dyrt på kalvelever med reven gulerod og æble. med lidt hvidløgsost på toppen er retten fuldendt.

Til 2 personer

dressing

Fedtfattig

Tør kalveleveren i køkkenrulle og drys den med karry, paprika og kværnede hvidløgsflager.

Lav en dressing af citronsaft, vand og flydende sødemiddel.

Riv gulerod og æble. Hæld straks dressing over og vend rundt i blandingen.

Varm tallerkener.

Steg leveren i margarine. Den må gerne være rosa.

Læg et salatblad på varme tallerkener. Læg gulerodsblandingen pænt på salatbladet. Læg den varme stegte lever ved siden af. Kom en stor spiseskefuld hvidløgsost på hver skive lever. Server straks før osten smelter.

Indsendt af
d.
22.01.11.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.