Bruschetta med mozzarella og pesto

Vidunderlige bruschetta med blød mozzarella, grøn pesto, søde tomater samt et lille hint af hvidløg og finthakket purløg, der giver et ekstra kick til smagen. Passer godt som en lækker forret eller som en del af en buffet.

  • De lækreste bruschetta med tomat, pesto, mozzarella og rødløg.

Til 4 stk

Fedtfattig

Hak rødløget meget fint, og bland det med citronsaft og lidt salt. Lad det stå og trække, imens resten forberedes.

Pensl brødene med lidt olivenolie, og rist dem i ovnen eller på en brødrister. Gnid hvert brød godt med skærefladen på hvidløget.

Skær tomaterne i halve, hak basilikum, og bland de to ting sammen. Krydr med olivenolie, salt og peber.

Skær mozzarellaen i tynde skiver, og fordel skiverne på brødene. Krydr også disse med salt og peber. Kom tomaterne ovenpå, og brug en ske til at fordele pestoen på brødene. Drys til sidst med de finthakkede rødløg, og så er bruschettabrødene klar til servering.

Indsendt af
d.
24.01.11.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.