Groft brød med bønner og Olivenolie

Lækkert groft brød med bønner, valnødder og olivenolie, som udgør en dejlig frokost på sydeuropæisk maner. En virkelig lækker frokostret.

Ingredienser

Fedtfattig

Bønnerne lægges i blød dagen før eller også bruges der bønner på dåse som ligger i olie eller vand.

Valnødderne hakkes groft og tørsteges - ligges til afkøling.
Bønnerne koges i vand med salt og sukker indtil de er møre.
Bønnerne dryppes af.
Brødet tørsteges og rives med hvidløg og overhældes med lidt olie.
Bønnerne kommes ovenpå og overhældes med olie.
Pyntes med valnødder.

Indsendt af
d.
24.01.11.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.