Peberfrugt med tomat og ansjos

Skær peberfrugt i både og læg flåede tomater, og ansjosstykker over før de kommes 50 minutter i ovnen.

Ingredienser

Skær peberfrugterne i halve både, og rens dem. Flå tomaterne i kogende vand ca. 1 minut. Klip ansjoserne i små stykker. Skær de flåede tomater i både, 4 både pr. tomat. Læg peberfrugt-bådene i et ildfast fad, og læg to tomatbåde i hver peberfrugt. Fordel ansjosstykkerne i peberfrugterne oven på tomaterne. Hæld en spiseskefuld olivenolie i hver peberfrugt, og bag dem i ovnen ca. 50 min til en time ved medium varme.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.