Cæsar salat

Herlig klassisk salat som serveres på de allerfleste restauranter. Ikke bare kan den serveres med kylling, men hvis man ønsker det er det også muligt at komme andre ingredienser i som tomat og løg.

  • En klassisk cæsarsalat.

Til 2 personer

Dressing

Fedtfattig

Start med at lave dressingen. Den laves nemt ved at blende alle ingredienserne undtagen olie (det anbefales at bruge en stavblender eftersom en stor blender ikke er lige så god til at blande de få ingredienser).

Derefter piskes olie i lidt af gangen så blandingen bliver tyk som mayonnaise og den smages til med salt og peber. Sæt eventuelt dressingen ind i køleskabet nogen timer inden servering.

Steg kyllingefileterne hele og krydr dem undervejs med salt og peber. Snit salaten og fordel den ud i portioner. Skær forsigtigt kyllingen i aflange stykker med en god kødkniv. Afslut med at fordele lidt dressing hen over salaten og drys med parmesan over.

Indsendt af
d.
08.02.11.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.