Ølis

Prøv noget nyt og kombiner to gode ting - øl og is. To ting, som går bedre i spænd end man umiddelbart skulle tro.

Humlen fra øllet tilføjer den søde, fyldige flødeis en bitter note og det giver en interessant, speciel oplevelse af is, som de fleste (desværre) er ubekendte med.

  • Isen klar til servering.

Ingredienser

Bring øl og farin i kog i en gryde. Lad det koge ind til en tredjedel, så det får en tykkere sirupagtig konsistens. Lad ølsiruppen køle af.

Pisk æggeblommerne til skum. Pisk fløden til flødeskum i en anden skål. Vend æggemassen og flødeskummet sammen (det skal ikke piskes, men vendes forsigtigt sammen). Vend den afkølede sirup i.

Frys isen i en ismaskine i 1 time og server umiddelbart derefter. Isen kan opbevares i fryseren, men den er bedst når den er frisklavet.

Indsendt af
d.
23.02.11.
Kategori:

Lav selv den lækreste is

De bedste ismaskiner

De bedste ismaskinerEn god ismaskine gør en kæmpe forskel for resultatet, så hvis du elsker is er du nødt til at have en ordentlig maskine.Find de bedste på Gelateria.dk



Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.