Pirogger

Pirogger som er uhyre simple at lave med fyld man selv bestemmer som forskellige rodfrugter og ost.

  • Pirog med grøntsagsfyld.

Dej

Fyld

Smuldr smørret i melet og tilsæt derefter salt og kvark. Ælt dejen sammen. Brug evt. lidt ekstra mel hvis nødvendigt. Stil dejen i køleskab i ca. ½ time.

Imens laves fyldet:
Grøntsagerne skæres i små tern og steges på en pande. Tilsæt f.eks. lidt revet hvidløg, salt og peber eller andre krydderier. Der kan også laves noget krydret kødfyld.

Rul dejen tyndt ud og tryk cirkler ud - ca 15 cm i diameter.

Kom lidt fyld på hver pirog, drys med revet ost eller smuldret feta og fold dejen, så det bliver en halvmåne. Pensl med æg, mælk eller kaffe, og bag piroggerne i ca. 12-15 minutter ved 200 grader.

Indsendt af
d.
03.03.11.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.