Appelsinsorbet

Den friskpressede appelsinsaft tilføjer denne hjemmelavede sorbet en fantastisk forfriskende frugtsmag og en fin farve.

Sorbeten er afkølende på en varm dag og en lækker dessert efter middagen. Serveres som den er eller med et stykke kage.

  • Sorbet der med fordel kan serveres til f.eks. et stykke kage.

Til 4 personer

Kog vand, sukker og sirup sammen i en gryde, så sukkeret er helt opløst.

Bland appelsinsaften i og frys blandingen i en ismaskine i ca. 1 time.

Indsendt af
d.
14.03.11.
Kategori:

Lav selv den lækreste is

De bedste ismaskiner

De bedste ismaskinerEn god ismaskine gør en kæmpe forskel for resultatet, så hvis du elsker is er du nødt til at have en ordentlig maskine.Find de bedste på Gelateria.dk



Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.