Ostegratinerede grønsager

Ingredienser

Ovntemperatur 225g. Gratineringstid ca. 10 min.

Kogte grønsager kan fx. være blomkål, broccoli, gulerødder, porrer eller rosenkål.

Smelt smørret, tilsæt melet og derefter mælk og fløde. Lad saucen koge igennem 5-10 min. Bland derefter revet ost i. Smag til med salt og peber.

Lad saucen afkøle lidt og rør æggeblomme(rne) i. Læg grønsagerne i et ovnfast fad. Hæld ostesaucen henover. Fordel ost, rasp og smørklatter over.

Gratiner retten øverst i ovnen til den er gylden og gennemvarm.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.