Hyldeblomstsorbet

Hyldeblomst forbindes med sommeren, da den fine hvide og duftende blomst blomstrer i juni og juli. Hyldeblomst er en skøn og frisk ingrediens, som både ses i drikke som saftevand, sodavand og diverse cidere med alkohol.

Sorbeten kan serveres med et lækkert stykke kage eller bare som en skøn isdessert.

  • Lækker hyldeblomstis som går godt til f.eks. chokoladekage

Ingredienser

Hæld hyldeblomstsaft og vand i en ismaskine, og lad det køre i maskinen i 40 minutter.

Pisk æggehvide og sukker stift og vend det i den halvfrosne hyldeblomstsaft.

Lad hyldeblomstsorbeten køre yderligere 20 minutter i ismaskinen. Hvis den stadig ikke er helt frossen derefter, fryses den færdig i fryseren.

Indsendt af
d.
06.05.11.
Kategori:

Lav selv den lækreste is

De bedste ismaskiner

De bedste ismaskinerEn god ismaskine gør en kæmpe forskel for resultatet, så hvis du elsker is er du nødt til at have en ordentlig maskine.Find de bedste på Gelateria.dk



Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.