Ananassorbet

Ananas er en frugt, der stammer fra Brasilien, og selve ordet "ananas" betyder "uovertruffen", hvilket denne frugt så absolut er.

Denne ananassorbet kan eventuelt serveres med et stykke lækker sød chokoladekage til, da kombinationen af det kolde og lune samt søde og friske giver en herlig dessertoplevelse.

  • En spændende og flot sorbet.

Ingredienser

Kog vand og sukker sammen til sukkeret er opløst. Tag gryden af varmen og lad sukkerlagen køle af. Tilsæt glukosesirup.

Skræl ananasen og skær den i mindre stykker. Kassér det hårde stykke i midten. Blend ananasstykkerne sammen med sukkerlagen, og lad massen køre i en ismaskine i ca. 40 minutter.

Pisk æggehvide stift og rør det i den næsten frosne ananassorbet. Lad derefter sorbeten køre yderligere 20 minutter i ismaskinen. Hvis den ikke er frosset nok, kan den fryses færdig i fryseren.

Indsendt af
d.
06.05.11.
Kategori:

Lav selv den lækreste is

De bedste ismaskiner

De bedste ismaskinerEn god ismaskine gør en kæmpe forskel for resultatet, så hvis du elsker is er du nødt til at have en ordentlig maskine.Find de bedste på Gelateria.dk



Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.