Hindbærsorbet

Her finder du en opskrift på en frisk, appetitlig og æstetisk flot hindbærsorbet, der er helt perfekt på en varm sommerdag, eller hvis der bare skal hygges lidt med familie og venner.

Sorbeten serveres med en skøn hindbærsovs og eventuelt et stykke hjemmebagt chokoladekage.

  • Sorbet som udgør en dejlig dessert.

Ingredienser

Kog vand og sukker sammen til en sukkerlage. Tag det af varmen og lad det køle af. Rør glukosesirup og citronsaft i sukkerlagen.

Pres hindbærene gennem en sigte for at fjerne så mange kerner som muligt. Rør hindbærmosen sammen med sukkerlagen.

Hæld massen i en ismaskine og lad den køre ca. 40 minutter.

Pisk æggehviden stiv og vend den i den halvfrosne hindbærsorbet. Lad derefter sorbeten køre yderligere 20 minutter i ismaskinen. Hvis ismaskinen ikke kan fryse nok, kan hindbærsorbeten fryses færdig i fryseren.

Pynt evt. med hindbær eller hindbærsovs ved servering.

Indsendt af
d.
06.05.11.
Kategori:

Lav selv den lækreste is

De bedste ismaskiner

De bedste ismaskinerEn god ismaskine gør en kæmpe forskel for resultatet, så hvis du elsker is er du nødt til at have en ordentlig maskine.Find de bedste på Gelateria.dk



Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.