Ostesouffle

Opskrift på dejlig ostesouffle med blandt andet fløde, æg og ost.

Ingredienser

Bagetid ca. 50 min. ved 180g

Tænd ovnen. Rør melet ud med lidt af fløden i en tykbundet gryde.
Tilsæt resten af fløden og smørret og kog det godt igennem under omrøring. Tilsæt krydderier og ost. Rør i saucen, til osten er smeltet. Afkøl den lidt. Rør æggeblommerne i, en ad gangen. Fold
forsigtigt stiftpiskede æggehvider i dejen. Fyld massen i en smørsmurt souffleform, der rummer ca. 2 liter. Bages nederst i ovnen.
Serveres STRAKS!

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.