Tapaschampignoner med balsamico

Tapas stammer fra Spanien og disse tapaschampignoner med balsamico er både små fristende delikatesser, der fungerer godt som appetitvækkere før et måltid (eller som erstatning for det) samt gode til forskellige kødretter.

Champignongerne kan både spises kolde som varme.

  • Smager lige godt koldt som varmt.

Til 4 personer

Rens og skær champignonerne i kvarte. Varm olivenolien i en pande og champignonerne i. Salt champignonerne og lad dem stege til de er bløde.

Sænk varmen og hæld balsamicoen i. Lad det koge i nogle minutter.
Tag champignonerne op og læg dem i en skål. Hak persillen og bland det i.

Smager godt i både varm og kold tilstand.

Indsendt af
d.
11.05.11.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.