Champignontærte

En let opskrift på champignontærte med løg, æg og hytteost som smager fortryllende.

  • En dejlig færdigbagt champignontærte.

Til 4 personer

Sæt ovnen på 200 grader. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Hak løgene.
Pres tærtebunden ned i en tærteform, og fordel løg og champignonskiver over bunden. Forbag tærtebunden i 5 minutter i ovnen - så kan noget af væsken i champignonerne også fordampe.

I mellemtiden røres æg, hytteost, salt og peber sammen. Hæld æggemassen over den forbagte tærtebund, og sæt champignontærten tilbage i ovnen i ca. 45 minutter, så den kan bage færdig.

Indsendt af
d.
13.05.11.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.