Pestomarineret kyllingefilet med serranoskinke

En simpel opskrift på kyllingefileter viklet ind i serranoskinke og med frisk pasta og smeltet ost til. Serranoskinken bliver lidt ligesom bacon og det hele smager skønt sammen.

Til 4 personer

Start med at skære eventuelle sener, fedt og blodårer af kødet, og "smør" det derefter ind i pesto over det hele. Pak det derefter ind i serranoskinken så kyllingfileten er helt dækket ind. Læg dem alle i et ovnfast fad.

Tænd ovnen på 200 grader og sæt fadet ind når ovnen er varm. Skal stå i ca. 25 min.

Tag en skål og hæld osten ned i. Skyl de friske basilikumblade og riv dem i stykker (bare midt over, gør intet de er lidt store) og smid dem ned i. Tag derefter citronen og riv ca. halvdelen af skallen (fint revet) ned med osten og basilikummen. Husk at vask citronen. Bland det hele.

4. Sæt vand over til pastaen (Frisk pasta "svulmer" meget op når det koges, så tag en stor nok gryde, og nok med vand).

Tip: Kog pastaen når der er 5 min tilbage til kødet er klart, så pastaen er varm når i skal spise.

Oste-blandingen skal være oven på pastaen, så det er vigtigt pastaen er varm.

Man kan også stege kyllingefileterne m. serranoskinke på panden hvis man ikke har en ovn, det er bare lidt sværere.

Indsendt af
d.
11.06.11.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.