Valnødder i honning

Valnødderne tilføres en dejlig, rund sødme fra honning og vanilje samt et syrligt anstrøg af citron. Let tilbehør, som lyser op på bordet og ikke tager meget ekstra tid at tilberede. Kan også sagtens laves nogle dage inden servering.

  • Smager skønt til oste.

Til 1 glas

Kom valnødderne i ovnen ved 180° i 15 min.

Hæld dem ud i et viskestykke og brug det til at gnide det yderste lag af nødderne. Det er nemlig bittert.

Pres citronsaften ud af citronen og hæld det i en gryde. Del vaniljestangen på langs og tag vaniljekornene ud. Put både stangen og kornene i gryden. Ibland honning, vand og valnødder.

Kog blandingen op og lad den derpå snurre ved svag temperatur i 15-20 min. Det er færdigt, når det er kogt sammen til en tyk substans.

Tag vaniljestængerne fra og hæld valnødderne i honning på glas.

Indsendt af
d.
14.06.11.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.