Tunfrikadeller

Tun smager godt, er godt for kroppen og kan bruges i både salater, kolde og varme retter og som tilbehør på rugbrød. Disse tunfrikadeller er et alletiders alternativ til de ellers normale frikadeller, da de både er sundere og giver frikadellen en god konsistens.

Servér frikadellerne på rugbrød eller som en del af hovedretten med en frisk salat til.

  • Lækre tunfrikadeller.

Til 15 stk

Forårsløg, persille og hvidløg finthakkes og kommes i en stor skål. De resterende ingredienser tilsættes og det hele røres sammen indtil det er blandet til en fast masse. Tilsæt evt. mere rasp hvis farsen er for flydende.

Stil farsen i køleskabet i cirka en halv time.

Kom så olie på panden og steg de 15 frikadeller.

Indsendt af
d.
17.06.11.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.