Kalvemørbrad

Her kan du finde opskriften på en lækker kalvemørbrad, der på ingen måde er besværligt at tilberede.

Kalvemørbrad er et saftigt stykke kød, som kan tilberedes nemt i ovnen, hvor en flot kartoffelanretning, en velsmagende kraftig sauce og en blandet salat er det helt perfekte tilbehør.

  • Mørbraden klar til servering.

Til 5 personer

Drys kalvemørbraden med salt og peber. Varm olien på en pande og brun mørbraden på alle sider. Læg den i et ildfast fad og stik et stegetermometer ind i kødets centrum.

Steg mørbraden i ovnen ved 200 grader indtil termometeret viser 57 grader (medium stegt). Tag kødet ud af ovnen og dæk det til med sølvpapir. Lad det trække 10 minutter inden det serveres.

Indsendt af
d.
03.08.11.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.