Couscous med kylling

En dejlig opskrift med couscous, en masse grøntsager og kyllingefilet skåret i stykker. Kan evt. serveres med en god dressing eller pesto.

  • En god eksotisk ret.

Ingredienser

Krydr kyllingekødet med salt og peber, og steg det i olie på en pande.

Bring vandet i kog og hæld det over couscousen. Lad det trække i ca. 5 minutter, og rør lidt i det en gang imellem, så det ikke klumper sammen.

Imens couscousen trækker ordnes grøntsagerne. Krydderurterne hakkes, forårsløgene snittes fint og peberfrugt, agurk samt tomat skæres i tern. Hvidløget presses og røres sammen med olien, krydderurterne og grøntsagerne. Rør den færdige couscous i.

Skær kyllingfiletterne i mundrette stykker og bland dem i.

Server med en god dressing eller rør pesto i retten for at give endnu mere smag, og for at det ikke skal blive for tørt.

Indsendt af
d.
11.08.11.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.