Boller til madpakken

Opskrift på boller som passer perfekt til madpakken til børn eller voksne. Mætter og smager godt.

  • Sunde boller med gulerødder og masser af kerner.

Ingredienser

Gæren opløses i lunkent vand, olie , honning, salt, solsikkekerner, rugkerner og hørfrø.
Revne gulerødder blandes i, derefter grahamsmelet og til sidst hvedemelet. Mængden af mel kan variere lidt, det skal kun have så meget at det lige slipper.

Lad det hæve i 40 min., derefter bruges ca. 150 gram dej pr. bolle der formes som en meget flad rund bolle. Bollerne skal så hæve igen ca. 20 min. Den flade bolle, bliver som en burgerbolle. 1 bolle er nok pr. barn da de mætter meget.

Bages i forvarmet ovn i 25 minutter ved 180 grader.

Man kan fryse dem og tage dem direkte fra fryseren i mikrobølgeovnen. 2 min. på optøning så er de klar til at spise eller til skolemadpakken. Hvis du prøver opvarmning i mikroen så får de en meget hård skorpe.

Indsendt af
d.
24.08.11.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.