Vegansk bønnegryde

Dejlig ret som både er enkle at lave og ekstremt velsmagende. Nogle af de friske ingredienser man skal bruge er kartofler, squash, kidneybønner og røde linser.

  • Bønnegryden klar til servering.

Til 4 personer

Fedtfattig

Skræl og hak rødløget. Vask selleristavene og del dem i to på langs før de skæres i skiver. Steges i olie i en gryde i 4-5 minutter. Tilsæt bouillonvand og kog op. Skræl kartoflerne og gulerødderne skær dem i mindre stykker. Kom dem i gryden og kog med i 5 minutter. Squash og tomater skæres og tilsættes sammen med kidneybønner og linser.

Lad det hele stå og småkoge under låg i 15-20 minutter før bønnegryden serveres som den er eller eventuelt med og/eller brød til.

Husk at smage til med krydderier.

Indsendt af
d.
27.09.11.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.