Grove pølsehorn

Opskrift på pølsehorn lavet med fuldkornshvedemel. Perfekt til frokost og til at fryse ned.

  • Lækre fuldkorns pølsehorn

Til 24 stk

Hæld vandet i en skål og smuldr gæret deri. Tilsæt olie og salt.

Rør fuldkornsmelet i og rør derefter det almindelige hvedemel i lidt af gangen.
Læg et viskestykke over dejen og lad den hæve i 20 minutter.

Del dejen i 3 lige store dele. Drys lidt mel ud på bordet, og rul hver dejklump ud til en flad cirkel (ca. ½ cm tyk). Skær cirklen lodret igennem, vandret igennem og diagonalt igennem på begge leder således at cirklen bliver til 8 "lagkagestykker".

Skær pølserne i halve og rul en halv pølse ind i hvert dejstykke.
Pensl pølsehornene med lidt mælk eller sammenpisket æg. Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 15-20 minutter.

Indsendt af
d.
03.10.11.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.