Salat med røget makrel

En dejlig og lidt anderledes salat end man måske er vant til med røget makrel, æg og ristede rugbrødstern.

  • En sund og nærende salat.

Ingredienser

Dressing

Skyl salaten og kom den i en skål. Hak rødløget og skær tomaterne i kvarte, og kom dem i skålen.
Skær rugbrødet i tern og rist det i olie på en pande. Kog æggene i 7 minutter (fra vandet koger).

Fjern skindet fra makrelfileten, og skrab fedtlaget af med en kniv. Pil makrellen fri for ben, bræk den i mindre stykker og kom den i salaten.

Rør dressingen sammen. Pil æggene og skær dem i kvarte.

Servér salaten og anret med æggebåde, brødcroutoner og dressing.

Indsendt af
d.
03.10.11.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.