Forret med røget makrel

Vi kender alle de klassiske hvedetortillas (eller "wraps"), der som oftest benyttes til mexicanske retter, men wraps er også perfekte til forretter med diverse fiskefyld.
I denne opskrift er hovedingrediensen makrel, som suppleres af creme fraiche, sprøde radiser og rødløg, der fungerer rigtig godt sammen.

Servér makrelrouladestykkerne på en bund af frisk salat med brød til.

  • Lækre ruller med røget makrel.

Til 4 personer

Fjern skindet fra makrelfileten, og skrab det tynde fedtlag af med en kniv. Pil fisken fri for ben.
Hak rødløget meget fint. Udkern agurken og skær den i fine tern. Skær ligeledes radiserne i fine tern og hak kapers.

Rør makrel, rødløg, agurk, radiser, kapers, sennep og creme fraiche sammen i en skål. Smør derefter blandingen ud på de to tortillas, og rul dem sammen.

Skær rullerne i skiver og servér dem på en bund af salat med lækkert brød til.

Indsendt af
d.
05.10.11.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.