Lammefjordssuppe

På Lammefjorden dyrkes de bedste og sunde rodfrugter, der giver god næring og smager fantastisk i blandt andet denne suppe.

Til 6 personer

Skær løget i både, kom smør i den varme gryden og blancher løget.
Hæld vand i en stor gryde (8 liter gryde) og lad det koge op, hvorefter fond eller terning kommes i.
Skræl rodfrugterne og skær dem i tern.
Når det koger, skal de klargjorte rodfrugter kommes i sammen med salt og Provence krydderier og det skal koge ca. 35-40 min.

Herefter skal det hele blendes og der smages til med fløde.

Som tilbehør kan anbefales ristet bacon og smørsauterede brød og gerne groft rugbrød.

Indsendt af
d.
31.10.11.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.