Indbagt Rødtunge

Ingredienser

Pensling: Sammenpisket æg. Bagetid: Ca. 20 min. ved 225 grader

Dej: Skær smøret i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæt
bagepulver, salt og kvarg og saml hurtigt dejen. Stil den tildækket i
køleskabet i mindst 1 time. Stuvning: Smelt smørret i en gryde og
svits løgene heri. Rør fløde og mel sammen til en jævning og tilsæt
den under omrøring. Kom vinen i og lad stuvningen koge godt igennem
under omrøring. Smag til med salt og peber. Hæld stuvningen i 6
smurte, ovnfaste portionsskåle ( ca. 2 dl - ca. 11 cm i diameter
øverst ). Skær fileterne i mindre stykker. Fordel fiskestykker og
hummerhaler i portionsskålene. Rul dejen ud til 6 runde plader ( ca.
13 cm i diameter). pensl kålenes kanter med æg. Læg dejpladerne over
som låg. Tryk kanterne let, pensl lågene og skær nogle dybe ridser.
Bag retten midt i ovnen

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.