Pastasalat med bacon

Pastasalat er en klassiker og dette er en simpel, men lækker og farverig af slagsen.

Umami betyder velsmag og kaldes den femte grundsmag. I denne ret opnås umami ved brugen af den røgede, stegte bacon og det gør hele forskellen.

  • Pastasalaten serveret på tallerkenen.

Til 2 personer

Dressing

Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skær baconen i grove tern og steg dem på en pande.

Skræl gulerødderne og riv dem på et rivejern. Pil rødløget og hak det fint. Hak også rosmarinen.

Når baconternene er gyldne og sprøde tages de af panden og lægges på en tallerken med køkkenrulle, som kan suge det overskydende fedt.

Bland den kogte pasta med gulerod, rødløg, oliven og rosmarin.

Rør en dressing af mangochutney, hvidvinseddike og olie.

Server pastasalaten med dressingen og drys med den sprøde bacon.

Indsendt af
d.
15.12.11.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.