Mandler med chokolade og lakrids

Mandler med både smeltet chokolade og lakridspulver er en fantastisk snack som er let at lave.

  • Mandlerne brækkes fra hinanden.

Ingredienser

Læg mandlerne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 200 grader i 8 minutter. Rør lidt i dem undervejs, så de bages på begge sider. Tag mandlerne ud af ovnen.

Sæt ovnen ned på 75 grader og smelt chokoladen i en ildfast skål eller lignende.

Drys en tredjedel af lakridspulveret på et stykke bagepapir på en kold bageplade. Vend mandlerne i den smeltede chokolade og læg dem på bagepladen med lakridspulver. Drys resten af lakridspulveret over, og sæt pladen på køl.

Når det er afkølet og chokoladen er størknet helt, brækkes mandlerne fra hinanden.
Opbevar dem i en lufttæt beholder.

Indsendt af
d.
16.12.11.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.