Blød peberkage

Til jul får man ofte massevis af små, sprøde småkager. Har du mere lyst til at sætte tænderne i en appetitlig luftig og blød kage? Så kan du prøve denne opskrift på en blød peberkage.

Kagen bages nemlig især ved juletid. Men den kan sagtens laves hele året, når man har en trang til noget sødt eller ønsker at glæde én, der har.

  • Kagen efter den er taget ud af sin form.

Til 4 personer

Pisk sukker og æg luftigt med en håndmikser.

Bland alle de tørre ingredienser i en skål.

Bland melblandingen i æggemassen og rør rundt.

Smelt smørret og hæld det i mælken sammen med fløden. Tilsæt mælkeblandingen i dejen og bland det godt.

Rør forsigtigt tyttebærene i dejen og hæld dejen i formen, som er smurt med smør og rasp.

Stil kagen i ovnen på 175 grader i 35-40 minutter. Prik i kagen, for at tjekke om den er klar.

Indsendt af
d.
16.12.11.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.