Thai-ret

En thai-inspireret ret med en masse forskellige smagsnuancer i form af blandt andet grøntsager, kylling, nudler og fond.

  • En dejlig asiatisk inspireret ret.

Ingredienser

Skær peberfrugter, gulerødder, forårsløg og løg i strimler. Hak hvidløg og ingefær fint. Læg disse ingredienser til side.
Skær kyllingekødet i små stykker.

Hæld olien i en rygende varm wok eller stor gryde. Tilsæt karrypasta, soya, fiskesauce og fond. Svits kyllingestykkerne på alle sider. Kom løg, hvidløg og ingefær i og lad det svitse et øjeblik inden også peberfrugter, gulerødder og forårsløg kommes i. Tilsæt sukker.

Kom nudlerne i en skål og hæld kogende vand over. Lad dem trække i et par minutter inden vandet hældes fra, og nudlerne blandes i wok’en/gryden.

Hak peanuts og kom dem i en lille skål.

Servér thai-retten mens den er rygende varm og drys med de hakkede peanuts. Sød chilisauce er også velegnet tilbehør.

Indsendt af
d.
11.01.12.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.