Chili con kylling

Velsmagende variant af den kendte ret chili con carne. Her er retten med kyllingekød og andre lækre ingredienser.

  • Serveres gerne rygende varm.

Til 6 personer

Skær kyllingekødet i mundrette stykker. Varm olien op i en stor gryde og svits kyllingestykkerne deri.
Hak løg og pres/riv hvidløg. Kom det ned i gryden og lad det svitse med.
Tilsæt kidneybønnerne (inkl. væden/saucen) og de hakkede tomater.
Skær peberfrugterne i tern, og kom dem i gryden sammen med majsene.
Tilsæt sukker, paprika og chilikrydderi. Lad retten simre i 10 minutter og smag til med salt og peber.
Server chili con kylling med ris eller brød.

Indsendt af
d.
22.02.12.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.