Butterdejssnegle

Butterdejsnegle som er gode til en forret. Drysset med lidt provence krydderier.

Ingredienser

Bagetid: Ca. 15 min. ved 200 grader.

Rul hver plade ud (ca. 18 x 25 cm) på et meldrysset bord. Lad pladerne hvile i ca. 20 min. Pensl med æg. Drys med gratineringsost og herbes de provence. Tril hver plade butterdej sammen fra den lange side til en roulade. Pensl sammenføjningerne med æg, så de lukker tæt. Skær rouladerne i 1 cm tykke skiver. Læg dem på en plade med bagepapir. Bag butterdejssneglene midt i ovnen. Server dem lune til en velkomstdrink.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.