Rødbedetzatziki

Når man taler om tzatziki, tænker de fleste på den traditionelle græske tzatziki med revet agurk. Rødbedetzatziki er mere utraditionel, men er lige så nem at lave.

Fordelen ved at bruge rødbeder er den kraftigere smag, højere ernæringsværdi og selvfølgelig den helt fantastiske farve.

  • Rødbedetzatziki er meget sundere end alm. tzatziki med agurk.

Til 4 personer

Skræl rødbeden og riv den på et rivejern.

Kom revet rødbede i en skål og pres citronsaft over. Tilsæt olie og vend det godt sammen. Pres 2 fed hvidløg i og rør yoghurten i.

Smag til med salt og peber.

Indsendt af
d.
22.02.12.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.