Salat med spidskål og æble

Spidskål har en sød, mild kålsmag og en fantastisk sprødhed, som i denne salat blandes med de friske æbler, syrlige tranebær og knasende mandler. Det giver en salat med en velafbalanceret smag, et smukt farvespil og et godt bid. Her har du det sunde tilbehør til hovedretten.

  • Et dejligt miks af gode ingredienser.

Ingredienser

Rist mandlerne på en tør pande til de begynder at tage farve. Lad dem køle af på en lille tallerken eller lignende.

Snit spidskålen i fine strimler og svits den i olie i et øjeblik, så den lige bliver mørnet men stadig har bid. Kom kålen i en skål.

Skær løget i ringe og æblerne i grove tern. Kom det i skålen sammen med ristede mandler og tørrede tranebær. Bland salaten godt sammen og servér.

Indsendt af
d.
22.02.12.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.