Rødbedechutney

Elsker du rødbeder? - ja så er denne rødbedechutney lige noget for dig!

Rødbeden er en nytteplante, der tidligere blev dyrket som lægeurt mod blandt andet jernmangel. Tilberedningsmulighederne er mange, da rødbederne både fungerer i rå, kogt, syltet eller bagt tilstand samt i kolde drikke, hvis det skal være ekstra sundt.

  • Rødbedechutney er det sunde og lækre tilbehør.

Til 5 personer

Skræl rødbederne og riv dem på et rivejern. Skær løgene i strimler.

Kom rødbede, løg, eddikke og sukker i en gryde og bring det i kog. Lad chutneyen simre ved svag varme under låg i en times tid eller til rødbederne er helt udkogte og chutneyen har en grødagtig konsistens. Smag til med salt og peber.

Servér rødbedechutneyen med det samme, eller hæld den på skoldede glas. Så kan den holde sig lang tid i køleskabet.

Indsendt af
d.
20.03.12.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.